Λευκωσία23°C
Λεμεσός23°C
Λάρνακα23°C
Πάφος21°C

Ένα ποτήρι γεμάτο… Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Ένα ποτήρι γεμάτο… Χριστουγεννιάτικη μαγεία! - Article Image

Ένα ποτήρι γεμάτο… Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Τα νέα Xmas Blends της Coffee Island μας βάζουν σε γιορτινή διάθεση!
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και τα Xmas Blends της Coffee Island έχουν ήδη φανατικούς θαυμαστές! Τα νέα «Toffee Bell»και «Cara Bell» ήρθαν να συντροφέψουν τις φετινές γιορτινές μας στιγμές, με γνώριμες και αγαπημένες γεύσεις που θυμίζουν χειμώνα.
Το Toffee Bell είναι ένα «πειραγμένο» latte με νότες Toffee και espresso, το οποίο όμως κρύβει ένα μυστικό που σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε προηγούμενες εποχές!
Από την άλλη, το Cara Bell θα αποτελέσει αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας αλλά και της καραμέλας, καθώς αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό!
Και επειδή Χριστουγεννιάτικη στολή δεν έχει μόνο ο Άγιος Βασίλης…. η Coffee Island «έντυσε» και φέτος με νέα στολή τα χάρτινα ποτήρια της! Η διάθεση όλων των ζεστών ροφημάτων στα νέα χάρτινα ποτήρια ξεκίνησε με slogan #ACupFullOf … προσκαλώντας τους καταναλωτές να μοιραστούν ένα φλιτζάνι γεμάτο… χαμόγελα, αναμνήσεις, στιγμές, καφέ…specialty!
Για τους «Instagrammers» η Coffee Island έχει λανσάρει την νέα συλλογή της σε GIPHYS τα οποία μπορούν να «στολίσουν» τα stories μας, αλλά και να μοιράσουν ευχές και… συναισθήματα.
Μην διστάσετε να δοκιμάσετε και την νέα πρόταση του αποκλειστικού συνεργάτη της Coffee Island, chef Χαράλαμπου Χατζηπροδρόμου, ο οποίος προτείνει μια εναλλακτική πρόταση σάντουιτς με πάπια , μανιτάρια, και σάλτσα Oyster και Teriyaki.
Το «Super Duck» σάντουιτς θα είναι διαθέσιμο από την 1η Δεκεμβρίου. Τα νέα Xmas Blends μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καφεκοπτεία της Coffee Island Κύπρου για περιορισμένο χρόνο ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Coffee Island… A cup full of Christmas!