ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΩΡΟ
Στην ημίωρη αυτή αθλητική εκπομπή μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις και τα παρασκήνια από τον κυπριακό, τον ελληνικό, και το διεθνή αθλητικό χώρο, με ζωντανά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και καυστικές τηλεφωνικές παρεμβάσεις από τη μεγαλύτερη αθλητική ομάδα της Κύπρο.

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ
H αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων, των αθλητών και των συντελεστών. Με ρεπορταζ, συνεντεύξεις, κόντρες και παρεμβάσεις αθλητικών παραγόντων, η εκπομπή δίνει τη δυνατότητα στο φίλαθλο ακροατή να μάθει όσα δεν άκουσε και δεν είδε στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο.

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Η φωνή του φίλαθλου κόσμου βρήκε το βήμα του. Καθημερινά για δυο ώρες ακούγεται η δική σας άποψη για όλα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
Η πρώτη σε ακροαματικότητα εφτάωρη αθλητική εκπομπή της Κύπρου που μεταδίδεται κάθε Σάββατο κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν και περιλαμβάνει απ' ευθείας μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων Α' και Β' κατηγορίας καθώς και απ' ευθείας μεταδόσεις των αγώνων της Α' Εθνικής. Στην εκπομπή μεταδίδονται επίσης, ζωντανά ρεπορτάζ και δηλώσεις από τα γήπεδα και όλες οι αθλητικές ειδήσεις από την Κύπρο, την Ελλάδα και τον υπόλοιπο αθλητικό κόσμο.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Η πρώτη σε ακροαματικότητα αθλητική εκπομπή της Κύπρου (μαζί με το Σάββατο στα Γήπεδα) που μεταδίδεται κάθε Κυριακή απόγευμα και περιλαμβάνει απ' ευθείας μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων Α' και Β' κατηγορίας, καθώς και απ'ευθείας μετάδοσεις των αγώνων της Α' Εθνικής. Στην εκπομπή μεταδίδονται επίσης ζωντανά ρεπορτάζ και δηλώσεις από τα γήπεδα και όλες οι αθλητικές ειδήσεις από την Κύπρο, την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Ο Πολύβιος Αλεξάνδρου σε μια εκπομπή που δίνει τον λόγο σε αυτούς που ζουν υπό τη σκιά του ποδοσφαίρου. Basket, volley, tennis, στίβος, κολύμβηση και άλλα. Επίκαιρη εκπομπή και ιδιαίτερα φέτος με την Ολυμπιακή χρονιά. Κάθε Τετάρτη από τις 15:00 μέχρι τις 16:00.