Λευκωσία16°C
Λεμεσός16°C
Λάρνακα16°C
Πάφος16°C

«Γίναμε Ρόμπα»

«Γίναμε Ρόμπα» - Article Image

«Γίναμε Ρόμπα»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Maris Media LTD και το ACT THEATRE της Έλιας Ιωαννίδου θα ανεβάσει την ξεκαρδιστική Κωμωδία «Γίναμε Ρόμπα».

Πρόκειται για μια παράσταση «Κωμωδία»  που οι αγαπημένοι ηθοποιοί που επιλέχθηκαν για να ενσαρκώσουν τους ρόλους, αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν το κοινό με μοναδικά τους όπλα το γέλιο και την αγάπη.

 

Συντελεστές της Παράστασης:

Σκηνοθεσία / Διασκευή: Έλια Ιωαννίδου

Βοηθός Σκηνοθέτη / Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Δημητρίου

Κοστούμια / Σκηνικά: Έλια Ιωαννίδου

Μακιγιάζ: Λίτσα Ιωαννίδου

Φωτισμός: Διονύσης Νικολάου

Υπεύθυνος Παραγωγής: Δημήτρης Γιαννακού

 

Παίζουν:  Ηράκλης Γιωργαλλής,  Έλια Ιωαννίδου, Πανίκος Πιλάλης, Μαρία Φιακά, Ιωάννα Πολυνείκη, Μανώλης Αναστασίου, Ξένια Μιχαήλ.

 

 

Υπόθεση του έργου:
Έξι άτομα περιμένουν στο σαλόνι ενός διάσημου ψυχίατρου, όλοι τους και ο κάθε ένας ξεχωριστά με ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές: Ένας ηλικιωμένος κύριος που βωμολοχεί ασύστολα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του να μιλήσει, γιατί πάσχει από το σύνδρομο Gilles de la Tourette.  Ένας ταξιτζής που πάσχει από αριθμομανία και μανία συγκέντρωσης αντικειμένων. Στο σαλόνι του γιατρού θα συναντήσουμε την κυρία που πάσχει από μικροβιοφοβία και τρέμει όλες τις ασθένειες, την θεοσεβούμενη κυρία  με συμπτώματα πολλαπλής προσωπικότητας και τικ της επαλήθευσης και φυσικά την Δεσποινίδα, που επαναλαμβάνει κάθε της έκφραση δυο φορές. Ή και τρεις! Για τον νεαρότερο της παρέας;  Εδώ η επιστήμη κυριολεκτικά σηκώνει τα χέρια ψηλά! Η ώρα περνάει, ο γιατρός καθυστερεί, γιατί λείπει εκτός πόλης, και οι ασθενείς γνωρίζονται λίγο λίγο μεταξύ τους και αποφασίζουν να κάνουν μόνοι τους group therapy! Το τι γίνεται από κει και μετά, δεν περιγράφεται... Το ξέφρενο γέλιο ξορκίζει τις νευρώσεις όλων και η τελική ανατροπή κλείνει πονηρά το μάτι σε όσους αμφισβητούν την ψυχοθεραπεία...
Ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές εμμονές και προκαταλήψεις, παιχνίδια του μυαλού και αλλόκοτες συμπεριφορές αποκτούν καλλιτεχνική διάσταση.
Το έργο του πολυτάλαντου Laurent Baffie ανέβηκε για πρώτη φορά το 2005. Γνώρισε τεράστια επιτυχία για τρία χρόνια στο théâtre du Palais Royal à Paris, αλλά και όπου αλλού ανέβηκε: στον Καναδά, στο Βέλγιο, στην Ισπανία, στην Αργεντινή, στη Βραζιλία.

Ένα πολύ έξυπνο έργο, με τα δικά του μηνύματα και μία πλειάδα εξαίρετων ηθοποιών. Αν λοιπόν η προσδοκία είναι το γέλιο χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό, τότε η παράσταση ενδείκνυται γι΄αυτό το λόγο. 
 

Το έργο μας θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Πάνθεον Λευκωσίας. Θα πραγματοποιούνται τακτικές παραστάσεις κατά τις πιο κάτω ημερομηνίες (8,13,15,20&22Απριλίου / 4,6,11,13,18&20 Μαΐου). Η παραγωγή προγραμματίζει επίσης οργανωμένες παραστάσεις για τις Κοινότητες – Δήμους  αλλά και για το κοινό σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου

  • Λάρνακα (7 & 8 Μαΐου)
  • Λεμεσό (27 & 28 Μαϊου)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης ότι  η Παραγωγή αποφάσισε να διαθέσει συγκεκριμένο ποσό στον  Σύνδεσμος συγγενών και φίλων ατόμων με αυτισμό «Μαζί». Με αυτό τον τρόπο γινόμαστε αρωγοί στις προσπάθειες του συνδέσμου και συμπαραστάτες των ατόμων με αυτισμό…

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 96-602603